Praktijk voor Orthopedagogiek

Meike Kruithof

 

Een orthopedagogische praktijk waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor psychologisch onderzoek, begeleiding en behandeling bij veel verschillende klachten. Met oog voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren, in hun eigen context.

Praktijk voor Orthopedagogiek Meike Kruithof is een plek waar je jezelf mag zijn, met alle gevoelens die daarbij komen kijken. Een plek waar een veilige, betrokken en fijne werkrelatie centraal staat. We gaan proberen te begrijpen waarom je je vaak boos, bang of somber voelt. Of waarom het op school niet goed gaat. Tegelijkertijd gaan we op zoek naar welke veranderingen er nodig zijn om jouw doel te bereiken. Hoe je van je problemen af kan komen en je goed kan voelen. Hoe je trouw aan jezelf kunt zijn, terwijl je in verbinding staat met de mensen om je heen.

Huis
Ster 2

Het is druk in de praktijk! Hierdoor kan ik tot oktober 2023 helaas geen nieuwe cliënten aannemen.

Neem gerust contact op voor vragen of een telefonische kennismaking. We plannen een intakegesprek en kijken samen welke vorm van hulp nodig is. Klik hier voor het volledige aanbod en hier voor de actuele wachttijden.

Maan

Nieuws uit de praktijk

Neem contact op met Meike